Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık, Oto Hırsızlık, Yankesicilik Ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne Bağlı Sivil Timler Yaklaşan Kurban Bayramı Öncesinde Tedbirleri Artırırken, Son Birkaç Gün İçinde Meydana Gelen Faili Meçhul Hırsızlık Olaylarını Aydınlattı.

Menderes Mahallesinde Bir Apartman Dairesinde İkametten Laptop Hırsızlığı Olayı İle Yine Aynı Mahalleden İkametten Cep Telefonu Hırsızlığı Olayı İle İlgili Yakalanan Şüpheli 20 Yaşındaki Sabıkalı Ali E. Yakalandı.

İkametlerden Çalınan Cep Telefonu Ve Laptop Da Ele Geçirilirken, Şüpheli Şahıs Sevk Edildiği Adliye Tarafından Tutuklandı.

Hafta İçerisinde Çalıntı 8 Adet Motosiklet Ele Geçirilirken, Yakalan 12 Şahıstan 5 Kişi Tutuklandı, 4 Kişi Adli Kontrol Kararı İle Serbest Kaldı Ve 3 Kişi Gözaltı Gördü.

Camilerden Ayakkabı Çalan 1 Kişi Yakalandı Ve İki Ayrı Olaya Karıştığı Tespit Edilen Şüpheli Sevk Edildiği Adliye Tarafından Tutuklandı.

3 Ayrı Bisiklet Hırsızlığı Olayına Karışımları Tespit Edilen 3 Kişi Tutuklandı.

Hakkında 3 Yıl Kesinleşmiş Hapis Kararı Olan Bir Şahıs Karıştığı Hırsızlık Olayı Sonrası Sevk Edildiği Adliye Tarafından Tutuklandı.

HABER: SİBEL GÜRLE