Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne hayırseverler tarafından 10 adet kuvöz hediye edildi.

Bölgenin en donanımlı hastanesi olma yolunda önemli başarılara imza atan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne Çalık ve Erayman aileleri tarafından bebeklerin korunması amacı ile kullanılan 10 adet kuvöz cihazı hediye edildi.

KSÜ Tıp Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende açılış konuşmasını yapan Ksü rektörü Prof. Dr. Niyazi Can “değerli ailelerimizi yürekten tebrik ediyoruz bu duyarlılıklarını ortaya koydukları için” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Ksü tıp fakültesi başhekimi Doç.Dr. Ökkeş Bilal de “emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz inşallah hastanemizde bunlar devam edecektir” dedi.

Konuşmaların ardından tıp fakültesine 10 adet kuvöz bağışında bulunan Çalık ve Erayman ailelerine Kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi rektörü Prof. Dr. Niyazi Can tarafından teşekkür plaketleri takdim edildi.

Düzenlenen tören sonunda Aksu Haber’e açıklamalarda bulunan Ksü tıp fakültesi başhekimi Doç. Dr. Ökkeş Bilal “ hayırsever aileye teşekkür ediyoruz, bunun arkasının geleceğine inanıyoruz çünkü Maraşlı hemşerilerimiz gücü yettiği ölçüde bize yardımda bulunacaklardır” dedi.

Ardından bir açıklama yapan Kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi rektörü Prof. Dr. Niyazi Can “erayman ve çalık aileleri yeni doğan bölümüne 10 tane kuvöz hediye ettiler” dedi.