Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesi Bölge Hastanesi Olma Yolunda Emin Adımlarla İlerlemeye Devam Ediyor.

Sağlık Alanındaki Güncel Gelişmeler Ve Teknolojileri Hastane Sistemine Entegre Ediliyor.

Bu Kapsamda Hastane Bünyesine Kullanılmaya Başlayan Son Teknoloji Ürünü Yeni Beyin Cerrahi Mikroskobu Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik Toplantı Salonunda Düzenlenen Toplantıyla Tanıtıldı.

Aksu Tv 4.5G Canlı Bağlantısına Katılan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can Hastanemize Güzel Bir Cihazı Kazandırdık Dedi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ökkeş Bilal Memleketimize Bu Cihazla Daha İyi Hizmet Vereceğiz Dedi.

4.5g Canlı Bağlantısına Katılan Beyin Ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kasım Zafer Yüksel Bu Cihaz Sayesinde Şehir Dışına Hastalarımız Gitmeyeceğini Belirtti.

Beyin Cerrahi Mikroskobu Tanıtım Toplantısında Aksu Haber’e Açıklamada Bulunan Beyin Ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. İdris Altun Ameliyat Sonrası Hastaların Tedavi Süreçleri Hakkında Şunları Belirtti.