AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir;”Cumhurbaşkanımız çıkıp birleşmiş milletlerde, Amerika’nın merkezinde 127 tane ülkeyi, Amerika’nın yaptıklarına hayır dedirtebildiyse bunun arkasında milletin gücü var.

Ülkücülerin milletine olan sevdasına kimsenin diyeceği bir şey yok. Ülkücülerinde bir yeri var, ülkücülerin yeri Milliyetçi Hareket Partisi başka parti değil. Çünkü hiçbir ülkücü HDP İle aynı safta, aynı yerde yol yürümez.

Bütün yapılan çalışmalar hepsi bu millet için, sizin çocuklarınızın geleceği için, buna emin olun, buna sadık olun, buna sahip çıkın bize o yeter. “diyerek konuştu.

Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş; “Çıraklık ve kalfalığını geçirdiğim bu topraklarda,31 Mart seçimleri dolayısıyla buraya toplandığınızdan dolayı hepinize çok teşekkürlerimi sunuyorum. Hem 2004’te, Hem de 2009 ‘da Allah’a şükür, alnımızın akıyla Beyoğlu Beldesinde büyük hizmetler oldu. O zaman sloganımız şuydu. Bir şehirde neler varsa, bir belde de o olacak, demiştik. 2004’teki başarımız, 20009’u getirdi, 2009’daki başarımız 2014’teki Türkoğlu Belediyesi seçimlerine aday olarak geldik. Hiçbir zaman halkımız unutmadık. Gece gündüz bu halkımıza nasıl hizmet yapabiliriz diye, bunun uğraşı içerisinde olduk. Çünkü Belediyeciliğin mesaisi yoktur. 24 saat Belediye Başkanı olmanız lazım. Beldeyi şehir havasına soktuğumuzu düşünüyoruz.

31 Mart'ta gümbür gümbür geliyoruz, 2014’te aldığımız oylardan kat be kat farkını atacağız. İnsanlar artık hizmet istiyor. Belediye Başkanlığı yaptığım 5 sene içerisinde Türkoğlu’nda, 60 trilyonluk kilit parke, 10 trilyonluk belediye binası, 15 trilyonluk hükümet konağı, 20 trilyonluk devlet hastanesi, 230 trilyonluk cezaevi, 15-20 trilyonluk asfalt, TOKİ binaları, lojistik merkez, ovalardaki sulama ile ilgili projeler, bir katrilyona yakın hizmetler yaptım. Türkoğlu’na şuanda altı katlı binalar yapıldı ve yapılıyor.” dedi.

Program: Beyoğlu ve Şekeroba Mahallesi konvoy şeklinde selamlamayla son buldu.