Mehmetçik Afrin Harekâtı Operasyonu’na devam ederken, onlara olan destekler de çığ gibi büyüyor.

Elbistan’daki Afşin- Elbistan Linyitleri İlkokulu öğrencileri askere destek için bir günlük harçlıklarını Mehmetçik Vakfı’na bağışladılar.

Oluşturulan yardım kutusuna bağışta bulunmak için uzunca kuyruk oluşturan minik öğrenciler, vatan ve bayrak bilinciyle hareket etmenin gururunu yaşadılar.

O öğrencilerin içinde bir de birinci sınıf öğrencisi vardı. Kocaman yüreği vatan aşkı ile atan Muhammet Ali Karataş bisiklet almak için kumbarada biriktirdiği paranın tamamını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

AEL İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Bünyamin Çetin öğrencilerin vatan aşkı ile hareket etmelerinin son derece sevindirici olduğunu ifade ederek, bisiklet almak için biriktirdiği parayı Mehmetçik vakfına bağışlayan minik öğrenci Muhammet ali Karataş’ın bu duyarlılığına karşın hayalindeki bisikleti alma sözü verdi.

Milli eğitim müdürü Kürşat Bayazıt, öğrencilerin anlamlı bir etkinliğe destek vermelerinin gelecek adına umut verici bir davranış olduğunu söyledi.

Okul Müdürü Faik Türk yaptığı açıklamada, Bir günlük harçlığımı Mehmetçik Vakfı’na bağışlıyorum’ kampanyası düzenlediklerini söyledi.

Okulda bulunan 1100 öğrenci bir günlük harçlıklarını Mehmetçik Vakfı’na bağışlayarak, Afrin Operasyonuna destek oldu

Okul sandığında toplanan paralar şehit aileleri ve gazilere yardım için kullanılmak üzere Mehmetçik Vakfı hesabına yatırtılacak.