31 Mart'ta yapılacak yerel seçimleri için çalışmalarını devam ettiren Cumhur İttifakı Adayı Hayrettin Güngör, Afşin'de Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Kapalı Semt Pazarında pazarcı esnafları ve alışverişe gelen vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç, belediye meclis üyesi adayları ve AK Parti İl Teşkilatının eşlik ettiği Güngör, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini belirterek, ziyaret ettiği her ilçede büyük bir teveccühle karşılandıklarını söyledi.

Pazar ziyaretinin ardından açıklama yapan Göngör, "Öğlenden önce Elbistan'da Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç ile, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın adını taşıyan millet bahçesinin açılışını yaptık. Ardından Afşin'imize gelerek pazarcı esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Şuana kadar gezdiğimiz bütün ilçelerimizde hemşerilerimizin teveccühü ve güler yüzü ile karşılaştık. Afşin'de vatandaşlarımızla hasbıhal ediyoruz, duygu ve düşüncelerini alarak bizlerden beklentilerini alıyoruz. Cumhur İttifakı olarak teşkilatlarımız özveriyle çalışıyorlar. İnşallah 31 Mart'ta Kahramanmaraş ve tüm ilçelerimizin Cumhur İttifakına büyük bir destek verecek. Bundan hiçbir şüphem yok. Hizmetlerimiz kaldığı yerden devam edecek. Güler yüzle karşılayan Afşinli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.

Güngör, pazar ziyaretinin ardından beraberindeki heyetle birlikte Atatürk Caddesindeki esnafları ziyaret etti.