31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti’nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Seçim Çalışmaları Öncesinde Pazarcık İlçesinde Bir Takım Ziyaretlerde Bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Ziyaretlerinde Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, İl Başkan Yardımcısı Aziz Gümüş, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ve Partililer Eşlik Etti.

Başkan Adayı Güngör İlk Ziyaretlerini Ak Parti Pazarcık İlçe Teşkilatına Yaptı. Güngör, Burada Teşkilat Üyeleri Ve Partililere Kendini Tanıtarak Herkesin Başkanı Olacağını Söyledi.

Daha Sonra Pazarcık Belediye Başkan Adayları İle Bir Toplantı Gerçekleştirdi.

Ardından, Güngör Ve Debgici Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ'ı Makamında Ziyaret Etti.

Bazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ Burada Yaptığı Açıklamada Göreve Gelindiği Günden İtibaren Yapılan Yatırımları Anlattı.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici İse Gerçekleştirilen Ziyaretler Hakkında Bilgi Verdi.

Daha Sonra Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör Ziyaretleri Kapsamında Pazarcık Kaymakamlığını Ziyaret Etti.

Ardından Pazarcık Esnaf Ve Sanatkarlar Odası, Ziraat Odası Ve Küçük Sanayi Kooperatiflerini Ziyaret Ederek İstişarelerde Bulundu.

Son Olarak Ak Parti İl Binasında Vatandaşları Kabul Eden Güngör Burada Yaptığı Açıklamada Yapılan Ziyaretler Hakkında Bilgiler Verdi.

Güngör açıklamasında ''İşe Uygun Adam Alacağım, Adama Uygun İş Bulmayacağım'' ifadelerine yer verdi.