Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Sağduyu Davranışı Sergiledi.

Kahramanmaraş'ta Günlerdir Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç Hakkında Çıkan İddialar Neticesinde Ali Öztunç Geçtiğimiz Gün Basın Açıklaması Yaparak Hakkındaki İddialara Cevap Verdi.

Konuyla İlgili Cumhur İttifakı Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör Örnek Bir Davranış Sergileyerek Öztunç’u Aradı.

Ali Öztunç Aksu Habere Yaptığı Açıklamada Hayrettin Güngör’ün Kendisini Aradığı İfade Ederek Çok Mutlu Olduğunu Söyledi.

“Bu Süreçte Fitne Fesat Tohumları Ekmek İsteyenler Çok Olur, Provokatörler Çok Olur, Tıpkı 15 Temmuzdaki Gibi Tıpkı Daha Önce 12 Eylüldeki Gibi Toplumu Germek İsteyenler Çok Olur. Ama Biz Bunlara Sağ Olsun Hayrettin Beyle Birlikte Elimizin Tersiyle İtiyoruz. Dün Sayın Hayrettin Güngör Bey Aradılar Çokta Mutlu Oldum. Gerçekten Ben Bir Kez Daha Sizlerin Aracılığı İle Hayrettin Beye Duyarlılığı Ve Nezaketi İçin Teşekkür Ediyorum. Kendisiyle Bu Tip Dedikodulara, İftiralara, Fitne Fesat Bulaştırmak İsteyenlere Provokatörlere Karşı Ortak Hareket Etme Kararı Verdik. Bu Konuda Netleştik, Anlaştık. Bir İki Güne Hayrettin Bey Ve Benim Programıma Bağlı Olarak Bir Araya Geleceğiz. Kahramanmaraş Halkının Önüne Çıkacağız. Hiçbir Şekilde Ne Hayrettin Bey Ne Ben İkimizde İyi Niyetliyiz, İyi Niyetle Çalışıyoruz, İyi Niyetle Çabalıyoruz, İkimizde Memlekete İyi Niyetle Hizmet Etmek İstiyoruz. Seçime Giren Biz İkimiziz Kavga Eden Başkaları. Niye Kavga Ediyorsunuz Kardeşim. Yarışan Biz İkimiziz. Sayın Mahir Ünal’a Da Teşekkür Ediyorum. Kendisi İle İletişimimiz Oldu Konuştuk. Ahmet Özdemir’de Aradı Dün Akşam Tekrar Çok Teşekkür Ediyorum. Kahramanmaraşlılık Budur İşte. Biz Biriz Beraberiz. Allah Birliğimizi Ve Dirliğimizi Bozmasın Diyorum.”

Cumhur İttifakı Ak Parti Adayı Hayrettin Güngör’de Yaptığı Açıklamada Kahramanmaraş İçin Birlik Ve Beraberliğin Önemine Vurgu Yaptı.

“Demokrasilerde Partiler Vardır. Partilerinde Adayları Vardır. Bu Adaylar Hizmet Yarışı İçin Mücadele Eder. Bizde Sayın Ali Öztunç CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bende Cumhur İttifakı Ve Ak Partinin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayıyım. Benim Hayatımın Hiçbir Yerinde Kişilerin Hukukunu İhlal Ederek Mücadele Söz Konusu Değil. İnancımda Aldığım Aile Terbiyesi De Buna Müsaade Etmez. Başkasının Hukukunu Kendi Hukukum Gibi Görürüm. Tabi Dün Sosyal Medyada Benzer Olaylar Yaşanmış. Ben Sayın Ali Öztunç’u Aradım. Üzüntülerimi İfade Ettim. Bununda Şahsımla Herhangi Bir İlgisi Yok. Bunu İfade Ettim. Bundan Sonrada Biz Hizmetlerimizle Projelerimizle Yarışacağız. İkimizin De Amacı Şehri Germek Değil, Şehri Bütünleştirmek. Toplumu Bütünleştirmek. Hizmet Ve Proje Noktasında Yarışmak. Tabi Kendisi De Çok Anlayışla Karşıladı. Bundan Sonra Da Bu Tip Olaylara Meydan Vermeyeceğimizi Karşılıklı Görüştük. Kendisine Teşekkür Ediyorum Yaklaşımı İçin. Biz Bu Şehrin İki Adayıyız. İfade Ettiğim Gibi Hiç Birimizin Amacı Şehri Germek, Bölmek Değil. Biz Hizmetlerimizle Yarışacağız. Aracılığınızla Tekrar Teşekkür Ediyorum.” Dedi.