Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, Abdulhakim Suzan Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bülbül ve Engelliler Şube Müdrü Fatih Mehmet Akşam’ın katılımı ile gerçekleştirilen programda Ayşe Gümüşer İlkokulu’nda ekpss kurslarına giden kursiyerlere kitapları dağıtıldı.

Kitap dağıtımında bir açıklamada bulunan Abdulhakim Suzan Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bülbül, Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile engelli vatandaşların katıldığı EKPSS kurslarına devam ettiklerini ifade ederek,  bu tür kurslara devam edeceklerini söyledi.

Daha sonra bir açıklama yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, ekpss kurslarına 160 kursiyerin katıldığını ifade ederek: “Engelliler Şube Müdürlüğümüz vasıtası ile engelli vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu kurslara katılan kardeşlerimizin de EKPSS sınavını kazanmaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu kardeşlerimiz inşallah sınavlarda başarılı olurlar ve kamu personeli olarak çalışmaya hak kazanırlar. Halk Eğitim Merkezi’mizle yürüttüğümüz işbirliği çerçevesince kurslara devam eden kardeşlerimize kitaplarını da dağıttık. Kurslarımız hafta sonu Cumartesi ve Pazar olmak üzere haftada iki gün sürüyor. Türkçe, Matematik, Tarih ve Coğrafya derslerinden oluşan kurslarımıza görme, işitme, bedensel ve süreğen engelliler olmak üzere 3 dalda devam ediyoruz ve toplamda 160 kursiyerimiz katılıyor. Ben şimdiden hepsine başarılar diliyorum” dedi.