Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 18 Haziran 2019 Salı günü toplandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Meclis Salonu’nda gerçekleştirdiği toplantısında Başkanvekili Arif Şen, yeter çoğunluğun mevcut olduğuna dikkat çekerek oturumu açtı.

Mısır’ın hal oylaması ile seçilen ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin hakka yürüdüğüne işaret eden Başkanvekili Şen, merhumu rahmet ve minnetle andıklarını ifade etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ramazan Kibar, komisyon tarafından alınan kararları tek tek okuyarak meclisi bilgilendirdi.

Daha sonra İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Hanifi Toptaş ise imar tadilatları konusunda komisyonlarınca alınan kararları gerekçeleri ile açıklayarak meclis üyelerini bilgilendirdi.

Meclis Başkanvekili Arif Şen, mazeretleri dolayısıyla meclise katılamayan meclis üyelerinin izinli sayılmasına ilişkin teklifin de onaylanmasının ardından Haziran Ayı oturumunu kapattı.