Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri Tarafından Bir Gecede İki Ayrı Otomobilden Müzik Sistemi Çalan Şüpheliyi Yakalandı.

Hırsızlık Şüphelisi Şahsın, Çalmış Olduğu Müzik Sistemlerini, Araç Sahiplerinden Bir Tanesinin Arkadaşına Satmaya Çalışması Kendini Ele Verdi.

 Satış İşlemi İçin Buluşma Yerinde Bekleme Yapan Polis Ekipleri, Hırsızlık Şüphelisini Kıskıvrak Yakaladı. Çalıntı Malzemeler De Ele Geçirildi.

Olay, 07.10.2018 Günü Gecesi Meydana Geldi. Kimliği Meçhul Hırsız, Duraklı Mahallesinde Park Halindeki Bir Otomobilden 1- Adet Bufır Hoparlör Ve Anfi Çaldı. Aynı Gece Senem Ayşe Mahallesinde Park Halindeki Otomobilden 1 Adet Bufır Hoparlör Çaldı.

Ortadan Kaybolan Hırsızı Tespit Etmek İcin Polis Hakarete Geçti Ve Çalışma Başlattı.

Hırsızlık Şüphelisi Birkac Gün Sonra Elindeki Malzemeleri Satmak İcin Müşteri Aradı, Ancak Malı Satmak İçin İrtibata Geçtiği Kişinin,  Arac Sahiplerinden Birinin Arkadaşı Olduğundan Habersizdi.

Bu Bilginin Polise Ulaşmasıyla Polis Harekete Geçip, Buluşma Yerine Gelecek Hırsızı Beklemeye Başladı.

Buluşma Yerine Gelen Şahıs, Karşısında Polisi Görünce Şaşkına Döndü.

Şüpheli 23 Yaşında Burak Ö. Yakalandı Ve Olayları Gerçekleştirdiğini İtiraf Etti. 1 Adet Anfi Ve 1 Adet Bufır Ele Geçirildi

Adliyeye Sevk Edilen Şüpheli Tutuklanarak Cezaevine Götürüldü.