AK Parti ile MHP ilçe teşkilatlarının ortaklaşa düzenlediği etkinliğe, partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Mustafa Yıldızdoğan konserinin ardından Ergün Ertekin Çim Güreş Sahasından başlayan yürüyüş Cumhur İttifakı Seçim bürosu önünde sona erdi.

Cumhur İttifakı Seçim Bürosu önünde toplanan coşkulu kalabalığa konuşan MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal, "Cumhur İttifakı Afşin'de birlik ve beraberliği sağlamış. İnşallah 31 Mart'ta Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Fatih Güven'i başkan olarak seçeceğiz. Bu kalabalık, bu coşku bunu gösteriyor bizlere. Herkese sevgi ve sayılarımı sunuyorum. Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Var olsun ülkü ocakları, var olsun ak gençlik. Var olsun Türkiye Cumhuriyeti" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı İsmail Safi de, desteklerden dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, 31 Mart'ta kazananın Cumhur İttifakı olacağını söyledi.

Seçimlerden sonra Afşin'e hem MHP hem de AK Parti'nin belediye başkanı olarak hizmet edeceğini söyleyen Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Adayı Mehmet Fatih Güven, "Konser sonrası yapılan bayrak yürüyüşümüzle zillet ittifakına ve siyaset simsarlarına gereken dersi sizler verdiniz. Dediniz ki; 'Afşin, Cumhur İttifakıyla, Kahramanmaraş, Cumhur İttifakıyla, Türkiye Cumhur İttifakıyla aydınlık yarınlara yol alıyor' dediniz. Rabbim bizleri bu kutlu davadan geri koymasın, bizleri geride kalanlardan etmesin. Konserimizden sonra bayrağımıza saygımızı hep birlikte gösterdik, hep birlikte yürüdük. İnşallah 31 Mart'ta Türkiye'nin kutlu yürüyüşü kaldığı yerden devam edecek. İnşallah seçimden sonrada MHP Belediye Başkanı olarak, AK Parti Belediye Başkanı olarak Afşin'e hizmet etmeye devam edeceğim. Allah sizlerden razı olsun. " açıklamasında bulundu.