Ak Parti Genel Başkanı Ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş’a Geliyor Ve Milletle Kucaklaşıyor.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, 23 Şubat 2019 Cumartesi günü Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Kahramanmaraş’ta ağırlayacak olmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Hemşerilerimizi Cumhurbaşkanımıza olan sevgi ve coşkumuzu göstermek adına 23 Şubat 2019 Cumartesi günü Müftülük Meydanı’nda birlikte olmaya davet ediyorum diye konuşan Debgici; “Kahramanlık destanı yazan şehrimizin, güçlü Türkiye’nin mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı her zaman olduğu gibi bağrına basacağına inanıyorum” dedi.

Mazlumların umudu olan, tüm iç ve dış baskıları rağmen dimdik duran Cumhurbaşkanımızın şehrimizi şereflendirecek olmaları tüm teşkilatlarımızda büyük heyecan oluşturdu ifadelerini kullanan Debgici; “Kahraman bir ecdadın torunları olarak liderimizin kıymetini ve gönül coğrafyamızın bizden beklentisini biliyoruz. Cumhurbaşkanımızı ağırlamanın gururunu yaşayacağız. Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan, halkıyla iç içe olan Cumhurbaşkanımızı Kahramanmaraş’a yakışır şekilde ağırlayıp buradan memnun bir şekilde uğurlayacağız” diye konuştu.