AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından yaşam ve mekan kalitesi yüksek, kimlikli, sürdürülebilir şehirler kavramlarından yola çıkarak, tıpkı Türkiye’nin 2023 hedefleri gibi her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerinin ve vizyon planlarının ortaya konulmasının hedeflendiği “Şehrim 2023” projesi kapsamında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Genel Merkez önünden yolcu edilen Şehrim 2023 otobüsünün 14. durağı Kahramanmaraş olacak.

Şehrim 2023 otobüsü, 29 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında Kahramanmaraş’ın çeşitli meydanlarında Kahramanmaraşlılar ile bir araya gelerek şehri en iyi bilenlerin, o şehirde yaşayanların çevre, şehir ve kültür başlıklarında Kahramanmaraş’a ilişkin hayal, görüş ve öneri ve taleplerini dinleyecek. Katılımcılar ayrıca www.sehrim2023.com adresi ve mobil uygulamalar aracılığıyla şehrine özel anket ile görüşlerini paylaşabilecek.

Şehrim 2023 otobüsünün 29 Nisan Pazar günü Ulu Camii önünde, 30 Nisan Pazartesi günü Özel İdare binası önünde, 1 Mayıs Salı günü Piazza girişi önünde Kahramanmaraşlılar ile bir araya gelmesi bekleniyor.