Kahramanmaraş'ta Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu Yapıldı.

K.Maraş Valisi Vahdettin Özkan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Resepsiyon Verdi.

Ramada Otel’de Düzenlenen Cumhuriyet Resepsiyonu'nda Konukları Salon Girişinde Karşılayan Vali Özkan, Daha Sonra Misafirleri Tek Tek Dolaşarak Bayramlarını Kutladı.

Resepsiyona Kent Protokolü, Kamu Kurumları Ve Sivil Toplum Örgüt Yöneticileri, Askeri Erkan İle Eşleri Ve Şehit Aileleri Katıldı.

K.Maraş Valisi Vahdettin Özkan Aksu Habere Yaptığı Açıklamasında Tüm Türkiye'nin Cumhuriyet Bayramı'nı Kutladı.

Kahramanmaraş Garnizon Komutanı Adnan Köşker Hale Kuvay-i Milli Ruhu Yaşanmakta olduğunu ifade etti.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı’da 95 Yıl Önce Bir Destan Yazıldığını söyledi.

Ak Pakti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir Cumhuriyetimizin 95. Yıl Dönümünü Kutlarken Kahramanlığımızı Artık Büyüyerek Anmalıyız ifadesini kullandı.

Resepsiyona Katılan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, 95. Yıl Dönümüne Yakışır Bir Havalimanımızda Bugün Açtıklarını vurguladı.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç’ta Ülkemizi Dünyanın Merkezi İstanbul Havalimanı Açmanın Mutluluğunu da yaşıyoruz dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise Cumhuriyetimizi De Kıyamete Kadar Yaşatacağız diye konuştu.

Onkişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’te Cumhuriyetin Önemine Vurgu Yaparak 3. Havalimanın İsminin De Ülkemize Yakışır Olduğunu Belirtti.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’da Bugün Burada Toplumun Tüm Katmanlarıyla Bir Aradayız Dedi.

Resepsiyona Katılan Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Doğan İnci İse Konuşmasında Çocuklar Gibi Şeniz 95 Yıl Önce Bu Millet Esarete Baş Kaldırdığını hatırlattı.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici Türkiye Bugün Dünyanın Lider Ülkelerinden Biri Haline Geldiğini söyledi.