Ziyarette dernekler adına açıklama yapan Sadettin Çınar, "Sayın Başkanım, size tevdi edilen bu görevin şahsınıza, ailenize, Göksunumuza, Göksunlumuza, milletimize ve devletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Çıktığınız bu kutsal hizmet yolunda, beraber geldiğimiz dostlarımız ve kanaat önderleri ile birlikte sizinle beraber olduğumuzu ve beraber yürümek istediğimizi beyan etmek için buradayız. Allah hayırlı hizmetler nasip etsin." dedi.

Ziyaretten ve desteklerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Aydın, yaptığı konuşmada, yerel yönetici olarak birinci derecede görevlerinin, halkla ve sivil inisiyatifle birlikte hareket ederek aynı hedefe birlikte yürümek, yerel ve genel hizmetleri hızlı bir şekilde yerine getirmek olduğunu söyledi.

"İnsanlar Desteklerle Anlam Kazanır ve Güçlenir"

İnsanların birbirini destekleyerek anlam kazandığını ve güçlendiğini işaret eden Başkan Aydın, şunları kaydetti:

"Böyle güzel bir topluluğun bizi ziyaret etmesi son derece anlamlı olduğunu ifade etmek istiyorum. Özellikle birlikte hareket etme düşüncesi bizim olmazsa olmazımızdır. Allah birliğimizi daim etsin, beraberliğimizi kaim etsin. Rabbim hem ülkemize, hem ilçemize birlik beraberlik içinde huzur, güven ve mutluluk içerisinde yaşamak nasip etsin. Bizler tabi, birbirimizi destekleyerek anlamlandırırız, güçleniriz ve bu gücümüze de devlet kademesinde olursa hizmete dönüştürürüz, toplumsal anlamda olursa bu defa sosyal anlamda güçleniriz. Kültürümüzü korumalıyız, sosyal yapımızı muhafaza etmeliyiz. Bunlar bizim birinci derecede görevlerimiz. Tabi yerel yönetici olarak bizim birinci derecede görevimiz yerel hizmetleri hızlı bir şekilde yerine getirmek ve arkasından genel hizmetlerde halkla birlikte, sivil inisiyatifle birlikte hareket etmek suretiyle aynı hedefe birlikte yürüyebilmeyi sağlamak. Hepimizin temel amacı bu. Bir kez daha destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim yolumuzu açık etsin."