Kahramanmaraş Adliyesinde hükümlülerin sosyal hayata adaptasyonunu sağlamak amacıyla kurulan “Denetimli Serbestlik Müdürlüğü” yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Dulkadiroğlu İlçesi İsa Divanlı Mahallesi’nde bulunan tapu müdürlüğü eski hizmet binasının restore edilmesiyle Kahramanmaraş Adliyesi’nde hizmet veren “Denetimli Serbestlik Müdürlüğü” gerçekleştirilen programla yeni binasına taşındı.

Program ilk olarak saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

Ardından Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı’nın açılış konuşması ile devam etti.

Açılış konuşmasından sonra Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, İl Müftüsü Celal Sürgeç ve davetlilerin katılımıyla restore edilen “Denetimli Serbestlik Müdürlüğü” binası gezildi.

Program sonunda bir açıklama yapan KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun bu tür yerlerin toplum açısından önemine dikkat çekti.

Daha sonra Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı ise “Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün” hükümlüleri topluma yeniden kazandırdığının altını çizdi.