Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürlüğünü yürüten Dr. Öğretim Üyesi Erdal Küçükönder görev süresinin dolmasının ardından yeniden müdürlük görevine atandı.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can Teknik Bilimler MYO müdürlüğüne yeniden atanan Küçükönder’i tebrik ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi. Teknik Bilimler MYO’da yürütülen çalışmalardan övgüyle bahseden Rektör Can, toplumun ihtiyaçları doğru analiz ederek eğitim, bilim ve teknoloji alanında katma değer ortaya koyan her türlü projeye destek vermeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Kendisini tekrar bu göreve layık gören Rektör Can’a şükranlarını sunan Dr. Öğretim Üyesi Erdal Küçükönder, Teknik Bilimler meslek Yüksekokulunu daha ileri seviyeye taşımanın gayreti içerisinde olacaklarını ifade etti.

Rektör Can daha sonra geçtiğimiz günlerde emekliliğe ayrılan Teknik Bilimler MYO Tekstil Giyim Ayakkabı ve Deri Bölümü Öğretim Görevlisi Ahmet Arif Sezal onuruna verilen yemeğe de katıldı. Üniversitemize verdiği hizmetler için Sezal’a teşekkür eden Rektör Can, emeklilik yaşamında sağlık ve huzur dolu günler diledi.