Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu Belediyesi Ve Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Organizesinde Düzenlenecek Olan Geleneksel Dereköy Şalvar Güreş Festivalinin Yapılacağı Alana İncelemelerde Bulundu.

Tarihi Ve Kültürel Değerlere Her Alanda Sahip Çıkmayı Hedefleyen Dulkadiroğlu Belediyesi 5. Geleneksel Dereköy Şalvar Güreş Festivalini Gerçekleştirmek İçin Geri Sayıma Başladı.

Ata Sporunu Gelecek Nesillere Aktarma Adına Çalışmalarını Sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesinin Bu Organizasyonuna 12 İlden Yaklaşık 400 Sporcu Katılacak.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay Ve Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu, Şalvar Ve Aba Güreşi As Başkanı Şahin Hopur İle Birlikte Festivalin Yapılacağı Alana İncelemelerde Bulundu.

Burada Bir Açıklama Yapan Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu, Şalvar Ve Aba Güreşi As Başkanı Şahin Hopur, Festivalde Emeği Geçenlere Teşekkürlerini Bildirdi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay İse Yaptığı Konuşmada Tarihi Ve Kültürel Değerlere Sahip Çıkarak Gelecek Nesillere Aktaracaklarını Belirtti.

HABER: CAN KARADANA