Askerlik Şubesi önününde işçiler adına açıklamada bulunan Adem Kayacı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de bölgesinde gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla gönüllü askerlik başvurusunda bulunmaya geldiklerini söyledi. 
Ellerinde Türk bayrakları ve sloganlar eşliğinde yaklaşık 300 işçi gönüllü dilekçelerini askerlik şubesi yetkilisine teslim etti. 
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde emekli güvenlik korucuları, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekatı"na katılmak için Jandarma Komutanlığına gönüllü askerlik başvurusu yaptı. 
Mehmet Aktaş, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla gönüllü askerlik için Karahasanuşağı Mahallesi'nde yaşayan 25 emekli güvenlik korucusu ve 15 vatandaşın imzasını taşıyan dilekçe ile Jandarma Komutanlığına müracaatta bulundu. 

Emekli güvenlik korucu başı Aktaş, amaçlarının sınır ötesinde Türk Silahlı Kuvvetlerince gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na ve bu harekatta görev alan askerlere destek vermek olduğunu söyledi. 

Aktaş, 25 emekli koruyucu, 15 kişi de köy halkı olmak üzere toplam 40 kişinin imzasını taşıyan dilekçeyi Jandarma Komutanlığına teslim ettiğini belirtti.