Depremzede gençlere yönelik Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katılan Belediye Başkanı Necati Okay, çeşitli faaliyet ve aktivitelerle gençlik merkezinin gençlerin gözdesi haline geldiğini söyledi.

WhatsApp Görsel 2023-10-25 saat 11.45.00_75cd6789

Her hafta farklı okullardan öğrencileri konuk eden Dulkadiroğlu Muhammed Murat Akkurt Gençlik Merkezi, bu hafta Sütçü İmam Lisesi öğrencilerini ağırladı. Çeşitli etkinliklerle öğrencilerin depremin olumsuz etkilerinden uzaklaşmasını hedefleyen gençlik merkezi, bu tür faaliyetlerin devam edeceğini bildirdi.
Söyleşi ve sinema etkinliğine katılan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, gençlik merkezine olan ilgiden bahsetti. Gençlerin çeşitli etkinlik ve aktivitelerle depremin olumsuz etkilerinden uzaklaştırıldığını dile getiren Başkan Okay, Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nin bu noktada büyük bir görev üstlendiğinin altını çizdi.

WhatsApp Görsel 2023-10-25 saat 11.45.00_06d843a6
Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmesinde şunları söyledi: “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için inşa ettiğimiz gençlik merkezlerimiz dolup dolup taşmaktadır. Bu tablo amacımızın hasıl olduğunu göstermektedir. Gençlik merkezlerimizde gençlerimiz çeşitli kurs ve organizasyonlarla eğitim süreçlerini desteklemektedir. Özellikle eğitim kursları, imkanı olmayan öğrenciler için çok faydalı içerikler ortaya koymaktadır. Gençlerimizin buraya olan ilgisi bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir.

WhatsApp Görsel 2023-10-25 saat 11.44.59_4e984abe

Bu kapsamda depremzede gençlerin motivasyonunu artırmak, gençlik merkezlerimizdeki faaliyetleri yakinen göstermek amacıyla bir organizasyon planladık. Bu organizasyon kapsamında her hafta bir okul burada ağırlanmaktadır. Bu hafta Sütçü İmam Lisesi öğrencilerimizi burada konuk ettik. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Hepsine eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Her zaman onların yanında olduğumuzun altını çizmek istiyorum.”