Sosyal projelerle ilçesini farklı konularda donatan Dulkadiroğlu Belediyesi, Yeşiltepe mahallesine kazandırdığı mesire alanıyla vatandaşın bir kez daha takdirini topladı. Bölgesinin en büyük eksiği olan mesire alanı konusunda çalışma yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, Kahramanmaraş’ın en büyük mesire alanını Dulkadiroğlu’na kazandırdı.
İçerisinde çeşitli hayvanların doğal ortamda barına bileceği alanların da oluşturulduğu mesire alanına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Özellikle hafta sonları mesire alanı dolup taşarken, memnuniyetini dile getiren vatandaşlar Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a teşekkür etti.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’da mesire alanına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dulkadiroğlu’nun önemli bir eksiğinin giderildiğini aktaran Başkan Okay, vatandaşların yoğun ilgisinin kendilerini son derece memnun ettiğini kaydetti.
Başkan Okay, konuyla ilgili şunları aktardı: “Dulkadiroğlu bölgemizde önemli bir eksiklik olan mesire alanı konusunda yaptığımız çalışmaya vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstermesi bizleri son derece memnun etti. İlk etap çalışmalarında son aşamaya geldiğimiz mesire alanımızda vatandaşlarımız ziyaretlere başladılar. Özellikle hafta sonu inşaat çalışmalarımız olmasına rağmen vatandaşlarımız mesire alanımızı ziyaret ediyor. Mesire alanımız vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarını giderecek şekilde dizayn edildi. İnşallah tamamlandığında Kahramanmaraş’ın en büyük mesire alanı olacak. İçerisinde doğal yaşam parkı olması da ayrı bir ilgi çekiyor. Her şeyin en iyisine layık olan vatandaşlarımızı buraya davet ediyorum. İnşallah onlar için daha güzel hizmetler yapacağız.”
Mesire alanına gelen vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirdi. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın bölgenin önemli bir eksikliğini giderdiğini kaydeden vatandaşlar, içerisindeki sosyal donatılardan da çok memnun olduklarını aktardı.