Çevre Kirliliği Konusunda Duyarlılık Oluşturmak İsteyen Dulkadiroğlu Belediyesi, Pazar Yerlerinde ÇANTA Dağıtımına devam ediyor

Kayabaşı Mahallesinde 5 Bin Adet Bez Torba Dağıttıklarını Dile Getiren Belediye Başkanı Okay, İlçe Genelinde Toplam 50 Bin Adet Dağıtım Yapacaklarını Söyledi.

Çevre Kirliliği Konusunda Vatandaşları Bilgilendiren Dulkadiroğlu Belediyesi, Naylon Poşet Yasasının Ardından Vatandaşlara Bez ÇANTA Yaptırarak Dağıtımına Başladı.

Bez ÇANTA Dağıtımına Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet özdemir, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı ve adayı Necati Okay Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ebu Talip Ceren ve partililerin katılımıyla gerçekleştirilen bez çanta dağıtımına vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.

Dağıtım sonrasında değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Gençlik Kolları Başkanı Ebu Talip Ceren’de bir değerlendirme yaparak şunları söyledi: “Geleceğin teminatı olan gençlere çevre kirliliği konusunda farkındalık oluşturmak adına buradayız dedi.

ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz’da bir değerlendirme yaparak şunları kaydetti: “Kadın kolları olarak bizlerde ilçemizi karış karış gezerek vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz dedi.

Daha sonra konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatandaşın ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken şunları belirtti.