İlçesini güzelleştirmek amacıyla cadde ve sokakları özel kent estetiği çalışmalarıyla donatan Dulkadiroğlu Belediyesi, bu kapsamda yeni bank çalışmalarıyla vatandaşın takdirini topladı. Daha önce Trabzon caddesi gibi büyük caddelerine özel bank çalışmaları yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, yeni bank çalışmalarıyla kent estetiğine büyük katkı sağladı.


Çarşı merkezinde alışveriş yapan vatandaşların soluklanabileceği alanların bu banklarla sağlandığını bildiren Dulkadiroğlu Belediyesi, yaz aylarından önce bu çalışmaların tamamlanacağını iletti.
Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Necati Okay, şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz günden bu yana kent estetiği konusunda çok güzel çalışmalara imza attık. Bu çalışmalarımızı yenilerini ekliyoruz. Şuanda cadde ve sokaklarımızda vatandaşlarımızın dinleneceği ve alışveriş sonrasında soluklanabilecekleri bank çalışmamız yapılmaktadır. Bu bankları da ilçemizin modern kimliğine uygun dikkat çekici bir şekilde tercih ediyoruz. İlçemize yönelik bu gibi kent estetiği çalışmalarımız devam edecek.”
Kent estetiğini beğenen vatandaşlar da Dulkadiroğlu Belediyesi’ne çalışmalarından dolayı teşekkür etti.