Elbistan Emniyet Müdürlüğü’nce İlçe Merkezindeki trafik düzeninin sağlanması ve çevreye verilen rahatsızlıkların ortadan kaldırılması için kurulan özel ekip tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, kural ihlali yapan ve çevreye rahatsızlık veren sürücülere ceza yağdırıldı.

Abart egzos, yüksek sesli müzik ve kural ihlalleri..

Elbistan Emniyet Müdürlüğü’nce İlçe Merkezindeki kural ihlallerinin önüne geçebilmek ve çevreye rahatsızlık veren sürücüleri men etmek için özel ekip kuruldu.

Özel ekipler değişik yer ve zamanlarda ilçe genelinde denetim yapıp trafik düzenini tehlikeye sokan, abart egzos ve yüksek düzeyde müzik dinleyerek çevreye rahatsızlık veren sürücülere göz açtırmadı.

Yapılan denetimlerde 28 ehliyetsiz sürücüye işlem yapılırken, abart egzos takılı 23 araca ceza yazılıp egzosları söktürüldü. 32 sürücüye kırmızı ışık ihlalinden, 37 sürücüye de yüksek sesli müzik dinlemekten dolayı ceza yazıldı. Trafik güvenliğini ihlal eden 12 sürücü de cezalardan nasibini aldı. Yapılan kontrollerde modifiyeli 8 otomobil, 12 araç ve 21 motosiklet trafikten men edildi. Ayrıca, 136 sürücüye de çeşitli maddelerden cezai işlem uygulandı.

Elbistan Emniyet Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, İlçe Merkezindeki denetimlerin özel ekipler tarafından artırılarak devam ettirileceği ve trafik düzeninin bozulmasına sebep olan sürücülere göz açtırılmayacağı öğrenildi.