Elbistanlı vatandaşların huzuru ve güvenliği için her alanda denetimlerini sürdüren Elbistan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini belirtti.

Denetimler hakkında Elbistan Belediyesinden yapılan açıklamada, “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz vatandaşlarımızın huzuru için ilçe genelinde her alanda denetimlerini sürdürüyor. Ekiplerimiz günlük olarak, sıfır kaldırım anlamında işgal ve seyyar denetimleri, izinsiz hafriyat dökülmelerinin engellenmesi, açık pazar yerlerinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması, hırsızlık olaylarının önlenmesi ve denetimi, Pınarbaşı mesire alanında halkımızın yoğun olduğu saatler de huzurlu bir vakit geçirmeleri adına önlemler almaktadır.

Diğer yandan kayıp çocuk ve yaşlıların takibi sonrası ailelerine teslimi, müdürlüklerimizin çalışma esnasında gerekli önlemlerin alınması gibi her türlü çalışmalarını sürdürmektedir. Vatandaşlarımızın ilçe genelinde gözlemlediği eksiklikleri 413 15 77-78 numaralı ihbar hattımıza iletmeleri rica olunur” ifadelerine yer verildi.