Elbistan’da doğalgaz abone sayısı 7 bini geçti. ARMADAŞ Afşin- Elbistan Bölge Müdürü Cihangir Turan, Kızılcaoba Mahallesi’nde gaz açma çalışmalarının devam ettiğini belirtirken, Kümbet ve Yunusemre Mahallesi’nde ise abonelik müracaatı almaya başladıklarını söyledi.

Elbistan’da doğalgaz abone sayısı 7 bini geçti. Havaların soğumasıyla birlikte bir an önce doğalgaz kullanımına geçmek isteyen vatandaşlar abonelik işlemleri için firmada yoğunluk oluşturmaya başladı.

Kümbet ve Yunusemre Mahalleleri’nde de abonelik müracaatı almaya başlayan ARMADAŞ, gaz açma işlemlerini 3 mühendisler sürdürmeye başladı. Hafta sonlarında ise bu rakam altı oluyor.

ARMADAŞ Afşin- Elbistan Bölge Müdürü Cihangir Turan, Kızılcaoba Mahallesi’nde gaz açma çalışmalarının devam ettiğini belirtirken, Kümbet ve Yunusemre Mahallesi’nde ise abonelik müracaatı almaya başladıklarını söyledi.

Cihangir Turan; “Elbistan’da yaz döneminden başlattığımız altyapı çalışmalarının sona ermesiyle birlikte Kümbet ve Yunusemre Mahallelerimiz de doğalgaza kavuşturuldu. Şu anda yoğun bir talep yaşanıyor. Geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde Kızılcaoba Mahallemize gaz vermiştik, onların gaz açma işlemleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Kümbet ve Yunsumere mahallelerindeki abonelerimizde abonelik yaptırdıktan sonra projelerini onaylatıp randevularını aldıklarında bu kış mevsiminde gaz kullanımına geçebilecekler. Abonelik sürecinin işleyişi firmaların işlerini hızlı sürdürmesine bağlı olarak 10 ile 20 gün arasında değişebiliyor. Elbistan’da 7 bin 7 yüz abone sayısına ulaştık. Geçen yılki rakamın iki katını yakaladık. Yaşadığımız yoğunluk karşısında gaz açma ilmelerinde 3 makine mühendisimiz görev yapıyor. Hafta sonlarında ise yapılan takviyelerle bu sayı 6 oluyor” ifadelerini kullandı.