Elbistan Emniyet Huzur ve Dayanışma Derneği düzenlediği programda Emniyet Personeli ile dernek üyelerini bir araya getirdi. Programa katılan Kaymakam Tuncay Akkoyun ilçedeki bu dayanışma şehrin asayiş ve güvenliğine destek sağlıyor dedi.

Elbistan Huzur ve Dayanışma Derneği Emniyet Personelleri ile dernek üyelerini akşam yemeğinde bir araya getirdi.

Programa Kaymakam Tuncay Akkoyun, Emniyet Müdürü Hakan Aşık, Emniyet Müdürlüğü Birim Amirleri, dernek başkanı Faruk Gürbüz ve dernek üyeleri katıldılar.

Programda konuşan dernek başkanı Faruk Gürbüz birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğunu belirterek, her zaman güvenlik kuvvetlerinin yanından olduklarını söyledi. Gürbüz: “Şu günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerektiğini hepimiz fevkalade çok iyi biliyoruz. Ülkemiz, cumhuriyet tarihinden bu güne kadar ne zaman bir hamle yapmaya kalksa, birileri müdahale etmeye karıştırmaya çalışılıyor. Bizler oynanan ve oynanmaya çalışılan bütün oyunların farkındayız ve bu şer ittifaklarına verilecek en büyük cevabımız da birlik ve beraberliğimizi koruyarak olacaktır. Ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de güvenlik güçlerimizle dayanışma içerisinde ve her zaman destekçileri olacağız. Bu akşamki programımızın amacı da budur” diye konuştu.

Emniyet Müdürü Hakan Aşık’ta konuşmasında Emniyet Huzur ve Dayanışma Derneğine, dayanışma programından dolayı teşekkür etti. Aşık, ilçedeki birlik ve beraberliğin polisin motivesindeki etkisinin büyük olduğunu söyledi. Emniyet Müdürü Aşık: “Bu birlik beraberlik biz çok mutlu ediyor. Biz bunları arkadaşlarımıza paylaşıyoruz, bu birlik beraberlik içinde özveri ile çalışan meslektaşlarım daha özveriyle daha motive bir şekilde işlerine yönelip, Elbistan'ın huzuru emniyeti ve güvenliği için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Derneğimiz ve Sayın kaymakamımız bize her zaman destek veriyor. Bu da bizi güçlü kılıyor. İşlerimizde de motive olmamızı daha güzel daha iyi çalışmamızı sağlıyor. Böyle güzel bir geceyi organize eden önce Dernek başkanımıza bizleri teşvik eden Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Tuncay Akkoyun’da konuşmasında dayanışma ruhuna değindi. Akkoyun bu dayanışma devam ettiği sürede hem ilçede, hem de yurt genelinde ki güven ve huzur ortamının süreceğine dikkat çekti.

Elbistan’ın vatan ve bayrak hassasiyeti olan bir şehir olduğunu anımsatan Akkoyun, “Elbistan şanlı bayrağımızın altında her zaman birlik beraberliğini sağlamış, Vatanını, Ülkesini, Bayrağını her zaman sevmiş bir kentimiz” diye konuştu. Kaymakam Akkoyun: “Elbistan Emniyet Müdürlüğümüz Elbistan'da Vatandaşlarımızın huzur içerisinde rahat bir şekilde yaşamaları için asayişten trafiğe birçok alanda hizmetlerini ve tedbirlerini alıyor. Bugüne kadar Emniyet görevlilerimiz gerçekten fedakârca çalıştılar. Gerçekten büyük bir gayret göstererek gece, gündüz, yaz, kış demeden büyük bir gayretle görevlerini yaptılar. Bu anlamda Vatandaşlarımızın da Elbistan'da görev yapan kolluk kuvvetlerimizden ciddi anlamda bir memnuniyetinin olduğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Sizler polislerimize askerlerimize destek verdiğiniz müddetçe polisimiz askerimiz daha güçlü olacaktır. Şu anda Afrin'de terörle mücadele eden Kahraman Mehmetçiklerimiz yağmur, çamur, soğuk, dağ, taş demeden mücadele ederken sizlerin de burada polisimize, kollu kuvvetlerimize destek vermek amacıyla bu birlik ve beraberlik yemeğinde bulunmanız manidar. Bizler de bu anlamda sizlere teşekkür ediyoruz. Elbistan Vatan, memleket ve bayrak kelimeleri konusunda hassas bir bölge. Şanlı bayrağımızın altında her zaman birlik beraberliğini sağlamış, Vatanını, Ülkesini, Bayrağını her zaman sevmiş bir kentimiz. Terörle mücadele ve birçok alanda gayret gösteren kahramanca mücadele eden kolluk kuvvetlerimize de Muvaffakiyetler diliyorum. Vatan için bayrak için ülkemiz için onurumuz için bağımsızlığımız için canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle yâd ediyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Bu yemeği tertip eden başta Dernek başkanımıza ve Dernek üyelerimize, katılan siz değerli davetlilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından şehrin huzur ve güveninin devamı için alınması gereken tedbirler, konuşuldu.