Elbistan ilçesinde yaşayan 2 yaşındaki Abdulbaki Kozanoğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisi kıskandıracak türden.

Mesut-Ezgi Kozanoğlu çiftinin iki yaşındaki çocuğu Abdulbaki televizyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı gördüğünde dede çığlıkları atarak sevgi gösterisinde bulunuyor.

Abdulbaki’nin Erdoğan sevgisinin cep telefonu ile kaydeden Kozanoğlu ailesi bu sevgiyi sosyal medyada paylaştı.

Baba Mesut Kozanoğlu, kendilerinin haber izlediği sırada Abdulbaki’de Erdoğan sevgisi oluştuğunu ve televizyon ve cep telefonunda Erdoğan’ı gördüğünde dede diye sevindiğini söyledi.

Anne Ezgi Kozanoğlu’da Abdulbaki’de oluşan Erdoğan sevgisini anlattı. Ezgi Kozanoğlu: “ 31 Mart günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan balkon konuşması yaptığı sırada babamlardaydık. Abdulbaki Cumhurbaşkanımızı ekranda görünce tv ünitesine çıkıp dede diye sevinmeye başladı. Heyecanlanarak dede dede diye bağırmaya, öpüp okşamaya başladı tv ekranından. Babamda o anları cep telefonuyla kaydetti. Abdulbaki sadece o gün için değil, Cumhurbaşkanımızı ne zaman nerede görse dede diye kendinden geçiyor. Onun bu sevgisi de bizi mutlu ediyor. Bir gün kısmet olursa sayın Cumhurbaşkanımızla Abdulbaki’yi tanıştırmak isteriz. Erdoğan hayranlığı çok büyük” ifadelerini kullandı.