Emniyet Müdürlüğü Tarafından Öğrencilere Ödül Olarak Bisiklet Verildi.

Çocuk Ve Gençler Sosyal Koruma Destek Programı (Çogep) Çerçevesinde Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce Hazırlanan ‘Gelecek Benimle Var’ Projesi Kapsamında Yaklaşık 5 Bin Öğrenciyle, Çeşitli Etkinliklerde Buluşulurken, Öğrencilerin Kötü Alışkanlık Ve Kötü Ortamlardan Uzak Tutulması Sağlandı.

Proje Kapsamında Düzenlenen “Çocuğun Gözünden Polis” Temalı Resim Ve Şiir Yarışmasının Ödül Töreni Gerçekleştirildi. Öğrencilere Ödül Olarak Bisiklet Verildi.

Öğrenciler Ödülleri İl Emniyet Müdürü Doğan İnci İle İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’un Ellerinden Aldı.

Emniyet Müdürü Doğan İnci, Törende Yaptığı Konuşmada, “Geleceğimiz Gençlerdir, Biz Onları Kötü Alışkanlıklardan Kötü Ortamlardan Uzaklaştırmak İçin Uzun Süreli Bir Proje Hazırladık DEDİ.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, İse “Toplum Destekli Polislerle Birlikte Uzun Bir Süreden Beri Bu Konularla İlgili Olarak Kahramanmaraş’ta Ortak Çabalar Sarf Ediyoruz. Dedi.

Yarışmada Şiir Dalında Dereceye Giren Ortaokul Öğrencileri Melisa Kara, Aysima Çolak, Hatice Yağmur İle Resim Dalında Dereceye Giren, Ayşe Ragibe Keklik, Sümeyye Alıç Ve Nefise Merk’e Bisiklet Hediye Edildi.