Fenerbahçe (FB) Çocuk ve Gençlik Kulübünce Elbistan Ortaokulu kütüphanesine 820 adet kitap hediye edildi.

Elbistan Ortaokulu öğrencilerinin okul kütüphanesinin boş kalan raflarını doldurmak için spor kulüplerine yaptıkları çağrı üzerine FB Çocuk ve Gençlik Kulübünce okula kitap bağışı yapıldı. Öğrencilere de mektup gönderildi.

FB Çocuk ve Gençlik Kulübü tarafından toplanan ve 8 koli haline getirilen 820 adet çeşitli kitap kargo ile Elbistan’a gönderildi. Fenerbahçe Kulübü Elbistan Şube Başkanı Rıdvan Perktaş ve Başkan Yardımcısı İhsan Kılıç, kitapları okula teslim etti. Kütüphane raflarının dolduğunu gören öğrenciler ve öğretmenler büyük mutluluk yaşadı. Beklentilerinin çok çok ötesinde kitap gelmesi karşısında büyük bir memnuniyet yaşadıklarını ifade eden Elbistan Ortaokulu Müdürü Ramazan Ötegen, Fenerbahçe Kulübüne, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübüne, Fenerbahçe Spor Kulübü Elbistan Şube Başkanı Rıdvan Perktaş’a teşekkür etti.

Kitaplarla birlikte öğrencilere gönderilen mektupta ise şu ifadelere yer verildi: “Sevgili Elbistan Ortaokulu öğrencileri, kitap talebiniz üzerine büyük bir heyecan ile ‘Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü’ kollarını sıvadı ve ikinci dönem başlangıcına yetiştirmek üzere sizler için 820 kitap topladı.‘Kitap okumayı çok seviyoruz’ yazmışsınız. Ne kadar mutlu olduk bunu okuyunca. Okuyun, sürekli okuyun, kendinizi geliştirmek, Dünya’yı tanımak, bakış açınızı değiştirebilmek için bol bol okuyun. Bu kitapları severek okumanızı ve başarılı bir ikinci dönem geçirmenizi diliyoruz. Fenerbahçe’den size kucak dolusu sevgilerimizi iletiyoruz. Kalpler beraber” şeklide ifadelere yer verildi. Fenerbahçe Spor Kulübü Elbistan Şubesi Başkanı Rıdvan Perktaş’ta yaptığı değerlendirmede, eğitimde paylaşım güzelliğinin en güzel şekilde yansımasına vesile oldukları için duygulandıklarını dile getirdi.