Kahramanmaraş polisi 6 ilde FETÖ'ye operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Diğer illerde yakalanan şüpheliler bugün operasyon merkezi olan Kahramanmaraş’a getirildi.

Kahramanmaraş polisi 6 ilde FETÖ'ye operasyon düzenledi.

Kahramanmaraş emniyet müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şube müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün askeri yapılanmasına yönelik Kahramanmaraş merkezli 6 farklı ilde geniş kapsamlı operasyon yapıldı.

Operasyonda 6 şüpheli yakalanarak gözaltında alındı.

Sabah saatlerinde başlayan geniş kapsamlı operasyonda Kahramanmaraş kom şube müdürlüğü ekipleri FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün ardışık arama ve kripto şifreleme yöntemlerini kullanan TSK içerisindeki hava, kara ve jandarma kuvvetlerine mensup 5’i halen aktif görevde olan astsubaylar ve 1 askerî mahrem imamdan oluşan hücrelere yönelik 6 şüphelinin yakalanması amacıyla 6 farklı ilde eş zamanlı operasyon yaptı. Yapılan operasyonda 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Kahramanmaraş merkezli, İzmir, Çanakkale, Edirne, İstanbul illerinde 5 astsubay, Osmaniye’de ise i 1 sivil askeri öğrenci sorumlusu yakalandı.

Şüphelerin evinde yapılan aramada çok sayıda dijital delile el konuldu.

Diğer illerde yakalanan şüpheliler bugün operasyon merkezi olan Kahramanmaraş’a getirildi.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, işlemleri yapılmak üzere Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Muhabir: Sibel Gürle