Elbistan İlçe Müftüsü Hacı Mustafa Kılınç'ın başkanlığında; Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt, vaiz, ortaokul ve lise idarecileri, okullardaki temsilci öğretmenler, İmam-hatipler ve Kur’an Kursu Öğreticileri, Elbistan Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nün yürüttüğü gençlik çalışmaları kapsamında istişare toplantısı yapıldı.

Elbistan İlçe Müftüsü Hacı Mustafa Kılınç, "Milli ve manevi değerlere sahip çıkma ve bu değerleri yeni kuşaklara aktarmak ve bu amaçla ortak bir program geliştirmek için yapılabilecekler konusunda, paydaşlarımızla konuşalım istedik. Gençlerimizin ihtiyaçları, beklentileri, sorunları nedir? Bizlerden beklentileri nelerdir? Bütün bunları sizlerle konuşup öneriler doğrultusunda bir program hazırlayacağız. Allah cümlemizi muvaffak eylesin” dedi.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz'de, gelecek kuşaklara sahip çıkılması noktasında belediye olarak üzerlerine sorumlulukları yerine getirmek adına ellerinden gelen ne varsa yapabilceklerini ifade etti.