Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Kahveci'nin konuşmacı olarak katıldığı konferans programı Kuran'ı Kerim tilaveti ile başladı. Konferans’ta, Kahramanmaraş İl Müftülüğü Tasavvuf Korosu’da ilahi dinletisi sundu.

Toplumun en temel taşı olan aile bireylerinin İslam'a göre sorumluluklarını anlatan Prof. Dr. Nuri Kahveci, her bireyin önce kendi sorumluluğunu bilmesi ve bunun gereğini yapması gerektiğini söyledi.

Kahveci, evlilik hukukunu bilmenin de her Müslümanın farz olduğunu kaydetti.

Göksun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlediğimiz programa Göksun Kaymakamı Ejder Demir, Belediye Başkanımız Hüseyin Coşkun Aydın, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, Kamu Kurum Amirleri, STK Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konferansın sonunda Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Prof. Dr. Nuri Kahveci'ye teşekkür belgesi ve çiçek takdim etti.

Başkan Aydın, ayrıca 18-22 Kasım tarihlerinde Afyon’da düzenlenen Minikler Serbest-Grekoromen 1. ligi finallerinde 2019 yılı şampiyonu olan Göksun Güreş Eğitim Merkezi güreşçilerini altınla ödüllendirdi.