Göksun Belediyesi, 2014 yılında başlattığı ve geleneksel hale getirdiği, ‘İftar Çadırı’ uygulaması ile yediden yetmişe herkesi aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor. Ramazan ayı dolayısıyla Belediye İş Merkezi Meydanında kurulan iftar çadırına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar oruçlarını birlikte açmanın mutluluğunu yaşadılar.

Her yıl olduğu gibi Ramazan’ın ilk iftarını İftar Çadırında vatandaşlar birlikte yapan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Coşkun Aydın, beraberinde Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Hayri Koç ve Süleyman Gişi ile birlikte bir süre vatandaşlara yemek dağıtarak Ramazanlarını kutladı.

Başkan Aydın, iftarda yaptığı konuşmada, Filistin’de yaşanan katliama dikkat çekerek, “Filistin‘deki kardeşlerimizin bir an önce o zulümden kurtulmasını ve katline uğraşan insanların da kahrolmasını temenni ediyoruz” dedi.

İftar Çadırı uygulaması ile yediden yetmişe herkesi aynı sofrada buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Aydın, şunları kaydetti:

“Bu güzel ayın rahmetinden, bereketinden, mağfiretinden istifade etmek üzere burdayız. Bu yılda 400 kişilik hazırlıklarımızı yaptık. Halkımız çok mutlu, Ramazan ayının getirmiş olduğu çok güzel bir hava var. Rabbim bu güzel ülkede, bu güzel manevi havanın devamlılığını sağlasın. İnşallah Rabbim bu ayın manevi atmosferinde, bizi manevi kirlerimizden, bu tutacagımız oruçlar ve yapacağımız ibadetler vasıtasıyla temizlesin, arındırsın, bizleri daha faydalı insanlar haline getirsin. Rabbim bu ayın hürmetine tüm dünya Müslümanlarının huzur ve güven içinde olmasını sağlasın. Tüm İslam Aleminin Ramazan-ı Şerif’ini kutluyorum herkese hayırlı İftarlar diliyorum.”