Ak parti Kahramanmaraş büyükşehir belediye başkan adayı Hayrettin Güngör, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Çağlayancerit ilçesinde coşku ile karşılandı.

Güngör’e ziyaretlerinde ak parti Kahramanmaraş il başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve parti teşkilatı üyeleri eşlik etti.

Güngör il olarak ilçe binasında parti teşkilatı üyeleri ve partilileri ile bir araya geldi.

Güngör, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaflarla tek tek tokalaşan Güngör, sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdi

Ziyaretlerine Çağlayancerit belediye başkanlığı ile devam eden Güngör, burada Çağlayancerit belediye başkanı Üzeyir Kızılseki ve meclis üyeleri ile istişarelerde bulundu.

Güngör ve beraberindekiler daha sonra Çağlayancerit kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak’ı ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi alıp istişarelerde bulundular.

Güngör, ziyaretlerinde son olarak Çağlayancerit ziraat Odası’nı ziyaret etti. Burada ziraat odası başkanı Ömer Çedene ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Ziyaretleri sonunda Aksu Haber’e özel açıklamalarda bulunan ak parti Kahramanmaraş il başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, 31 mart seçimleri öncesi arazide seçim çalışmalarına start verdiklerini ifade etti.

Büyükşehir belediye başkan adayı Hayrettin Güngör, ise seçilmesi halinde her kesimin, herkesin başkanı olacağını belirtti.