Seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti ve Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Aday’ı Hayrettin Güngör, bu kapsamda Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Güngör, dernek faaliyetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.


Kahramanmaraş’ın her zaman her konuda birlik ve beraberliğini ortaya koyduğunu dile getiren Güngör, bundan sonraki süreçte de bu kararlılığın devam etmesi için çalışacaklarını dile getirdi.
Müdürler derneğini oluşturan değerli aile bireylerine teşekkür eden Güngör, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Programımızda Müdürler Derneği ziyaretini görünce acaba kurum müdürleri böyle bir birlikteliğe mi imza attılar diye düşündüm. Ancak buraya geldiğimde şehrimizin önemli bölgelerinden Tekir ve Köseli mahallelerimizin değerli ailelerinin bu birlikteliği sağladığını gördüm. Bu çok önemli bir durum. Burada sizlerin bir ve beraber olması, gelecek nesillere kültürünüzü en güzel şekilde aşılamanız son derece önemli. Bunun için sizleri ayrıca tebrik ediyorum.”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYIYIM ANCAK SEÇİLDİĞİM ZAMAN TÜM ŞEHRİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM

Seçim çalışmaları hakkında da konuşan Güngör, seçildikten sonra adaletin peşinde olacağını ve tüm şehri kucaklayacağını dile getirerek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ben Ak Parti’nin adayı olmamın yanı sıra aynı zamanda da Cumhur İttifakının adayıyım. Biz bu bilinç içerisinde ve bu birlikteliğin amacına uygun bir şekilde bir seçim süreci geçireceğiz. Bundan sonraki süreçte yetki verilirse çalışmalarımız da bu mahiyette olacaktır. Ancak şehrimiz ve hemşerilerimiz şunu bilsin. Biz seçildiğimiz takdirde bütün hemşerilerimizin belediye başkanı olacağız. Bu noktada kimseye ayrım yapmayacağız. Her bir mahallemizi, her bir ilçemizi bir denge unsuruyla ayrım yapmaksızın hizmet edeceğiz. Takdir edersiniz ki kaynaklar sınırlı istekler sınırsızdır. Hemşerilerimizle istişare ederek hangi hizmet daha önemliyle ondan başlayarak çalışacağız. Ve bu çalışmalarımızı her yıl üzerine koyarak büyüteceğiz. Benim yönetim anlayışım geldiğim zamanda ifade etmiştim. Günlük siyasetin içerisinde olmayacağım. Ben belediye başkanlığı yapacağım. Görevim neyi gerektiriyorsa onu yapacağım ve vatandaşımızın yanında olacağım.”



PARTİMİZİN VE ADAYLARININ YANINDAYIZ

Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Celal Kara’da kısa bir konuşma yaparak Ak Parti ve Cumhur ittifakına desteklerini dile getirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kara, konuyla ilgili konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Değerli aile bireylerimizin bir arada toplandığı bu güzel günde sayın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hayrettin Güngör’ün de aramızda olması bizleri son derece memnun etti. Biz ailemizin güçlü bir şekilde bir arada olması için çaba harcıyoruz. Tabi bunun yanında yöneticilerimiz de şehrimizin ve ülkemizin birliği ve beraberli için mücadele ediyorlar. Bizler de onları bu yolda asla yalnız bırakmayacağız. Elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ben bu anlamlı ziyaretten duyduğum memnuniyeti tekrar dile getirmek istiyorum.”