Kahramanmaraş’ın yetiştirdiği Türkiye ve Kahramanmaraş ekonomisinin baş aktörlerinden biri olan öksüz, başarısına her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. bu başarılar bir kez daha Capital dergisinde yer aldı.

Türkiye’nin en fazla bağış yapan, en gönlü zengin 50 iş insanını belirleyen dergi. Listede Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz’e 33. sırada yer verdi.

Ekonomiye ve istihdama sağladığı katkılarının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de Kahramanmaraş’ın gurur kaynağı olan Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, Türkiye’ye kattığı ekonomik kazanımların yanı sıra yaptığı bağışlarla da Capitel dergisin de üst sırada yer alarak Kahramanmaraş’ın gururu oldu.

Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "yaptığımız yatırımlar ve sağladığımız istihdamla ülkemiz ekonomisine verdiğimiz katkının yanında, Kipaş Holding olarak hayır işleri yapmak, sosyal projeler üretmek bizim en önemli önceliklerimizdendir. İhtiyaç duyulan her alanda elimizde geldiğince destek veriyoruz. Pandemi döneminde özellikle “biz bize yeteriz” kampanyasına verdiğimiz maddi destek dışında, sağlık ekipmanları konusunda da desteklerimiz oldu. Geçen yıllarda 8 milyon desteğimizle listede yer almıştık. Bu sene söz verdiğimiz gibi yardım miktarımızı arttırarak 14 milyon Türk lirasına yükselttik. Yardımlarımıza inşallah devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.