Nezaket ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Elbistan ilçesinde STK ve kurum ziyaretlerinde bulundu.

Güngör, beraberinde AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, Elbistan İlçe Başkanı Hasan Sungur ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Elbistan Belediye Başkanı Vekili Ahmet Tıraş’ı ziyaret etti. Elbistan’la ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Güngör ve beraberindeki heyetin ikinci durağı ise kaymakamlık oldu. Kaymakam Özkan Demir ile şehre dair sohbet edildi.

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi ziyaretlerinde bulunan Hayrettin Güngör, başkanlar ile görüş alışverişinde bulundu.

Güngör , beraberinde Elbistan Belediye Başkanı Vekili Ahmet Tıraş ve ilçe başkanı Hasan Sungur ile birlikte, temizleme ve kaynak açma çalışmalarının yürütüldüğü Pınarbaşı göledindeki çalışmaları inceledi.

Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Sungur, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güngör’ü ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Sungur, Güngör ile şehrin geleceğine dair önemli istişarelerde bulunduklarını söyledi.

Elbistan Belediye Başkan Vekili Ahmet Tıraş, Hayrettin Güngör’ün Kahramanmaraş için büyük bir şans olduğunu söyledi. Bu işin kitabını yazan kişi bütün şehri yeniden imar edecektir diye konuştu.

Gün boyu çeşitli ziyaretlerde bulunan Güngör’de Aksu Haber’e yaptığı değerlendirmede, Elbistan’da sıcak bir şekilde karşılanmanın mutluluk verici olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş ve ilçeleriyle ilgili projeleri ileriki günlerde açıklayacağını belirten Güngör, koordinasyonu sağlayıp, şehirlerin gelişmesi için el birliği ile çalışacaklarını söyledi ve çözülemeyecek sorun yoktur dedi.