Başkanlık devir teslim töreninde, “Ben yalnızca iki kişiye hesap veririm. Birisi yüce Allah, diğeri de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan” diyen Güngör, belediyede ki değişikliklerine devam etti. Sistematik değişiklikler ile vatandaşa verimli bir belediyecilik anlayışı vermek isteyen Güngör, bürokratik bilgi ve becerisinin tamamının kuruma aktarıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesini tüm paydaşları ile büyütmek için ilk önce KASKİ Genel Müdürünü değiştiren Güngör, daha sonra kendi çekirdek kadrosu olan özel kalem müdürü değişikliğine gitti.

KÜLLİYE TARZI YÖNETİM

Uzun süre bürokrat olarak çalışan Güngör’ün ilk düzene gittiği yer özel kalem müdürlüğü oldu. Bakanlıklarda ve Külliye de uygulanan bir sistem olan randevu sistemin giden Güngör, böylelikle gün içinde hem çok görüşme yapıyor hem de proje üretimine gidebiliyor. Özel kalem müdürlüğüne gelen bir vatandaş veya temsilci hemen ilgili daire başkanlığına veya daire müdürlüklerine özel kalem müdürlüğünden tahsis edilen eleman ile giderek işini hallettiriyor. Böylelikle özel kalem müdürlüğü ve başkanlık kaliteli çalışmış oluyor

İLK TALİMAT

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan'ı Güngör'den tasarruf tedbirleri kendini göstermeye başladı. Sözlü olarak verdiği talimat neticesinde Belediyede görev yapan tüm müdürlerin araçlarının araç sevk istasyonuna çekilmesini istedi. Kahramanmaraş Belediyesine ait olan Kültür parkın alt katı artık araç sevk istasyonu olarak kullanılacak. “Bütün taşıtlar tek havuzda toplanacak” Alınan bilgiye göre; Başkan Güngör tasarruf amacıyla ikinci bir emre kadar Belediyenin ilgili müdürlüklerin de kullanılan tüm otomobillerin (kiralanan otomobillerde dahil) bir havuzda toplanmasını istediği ve ihtiyaca göre havuzdan araç temini yapılacağını, taşıtlarının resmi görev dışında kullanılmasının önlenmesi amacıyla, görevin sona ermesine müteakip bütün taşıtların tekrar havuzda toplanacağı talimatını verdiği belirtildi.