Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye personellerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan teşekkür mektubu geldi.

Başkanlık makamında deprem sonrası bölgeye giden itfaiyecilere mektubu bizzat kendisi takdim eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, arama-kurtarma faaliyetlerine katılan itfaiye personellerine bir kez daha teşekkür etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzası ile isme gönderilen mektupta; “Tarih boyunca karşılaştığımız her zorlukta olduğu gibi 24 Ocak 2020 günü Elazığ ve Malatya illerinde yıkımlara sebep olan deprem afeti sonrasında milletçe ortaya koyduğumuz birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu, yaşadığımız acıyı hafifletmenin ötesinde geleceğe dair umutlarımızı da takviye etmiştir.

Afet sonrası arama, kurtarma, tahliye, ilkyardım, iaşe gibi hizmetlerde sizin ve arkadaşlarınızın göstermiş olduğu beceri, fedakârlık ve gayret, her türlü takdirin üzerindedir. Gerçek karşılığını ancak Cenab-ı Allah’ın verebileceği, Aziz Milletimizin dualarına ve iltifatlarına mazhar olan bu gayretlerinizden dolayı sizlere sonsuz şükranlarımı sunuyor, size ve kıymetli ailenize sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum” ifadeleri yer aldı.