Jandarma Kıdemli Albay Numan Öksüz, bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan hain saldırı sonucu şehit düşen kendisiyle isim ve soy isim benzerliği olan şehit jandarma uzman çavuş Numan Öksüz’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kıdemli Albay Numan Öksüz, bölücü terör örgütü mensuplarının 04 Mayıs 2016 tarihinde Mardin’de gerçekleştirdiği hain saldırı sonucu şehit düşen jandarma uzman çavuş Numan Öksüz’ün Andırın’daki baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

Eski görev yeri Muğla olan Jandarma Kıdemli Albay Numan Öksüz iki sene önce telefonla yakınları tarafından sağlık durumunun iyi olup olmadığı merakıyla arandı. Yakınlarına kendisini iyi olduğunu belirten Öksüz, kendisiyle isim ve soy isim benzerliği olan şehidin acı haberini öğrendi.

Haberin ardından şehit ailesini arayan Öksüz, yaptığı telefon konuşmasında;

Benim adım da Numan Öksüz. Bende bundan sonra bir Numan Öksüz olarak sizlerin evladıyım. En kısa zamanda ziyaretinize geleceğim diyerek taziyelerini bildirdi.

Jandarma Kıdemli Albay Numan Öksüz, kendisiyle isim ve soy isim benzerliği olan şehidin ailesine ulaşarak kendilerini ziyaret edeceklerini söyledi.

Kahramanmaraş’a tayini gerçekleşen Jandarma Kıdemli Albay Öksüz, iki yıl önce verdiği sözü yerine getirerek şehidin ailesini ziyaret etti.

Şehidin yakınları ile bir araya gelen Öksüz, şehidin ailesiyle sohbet etti.

Öksüz yaptığı konuşmada;

‘’Elimizden geldiğince bu şanlı tarihimize layık olarak ülkemizin ve milletimizin birliği, bütünlüğü için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz, gece gündüz mücadelemizi devam ettireceğiz’’ dedi.

Evli ve bir çocuk babası olan Şehit jandarma uzman çavuş Numan Öksüz Mardin’in Derik ilçesinde bölücü terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit olmuştur.

Muhabir: Sibel Gürle