Elbistan İlçe jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert,  ilçeye bağlı kırsal  Karahasanuşağı mahallesinde 21 yıl görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavi görmeye başlayan emekli korucu İbrahim Doğan’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Beraberinde Karahasanuşağı Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Üstçavuş Ali Veli Gülmez ile birlikte Doğan’ın evine giden Yüzbaşı Sinan Sert: “ Ülke güvenliğine uzun süre emek veren bir  güvenlik korucusunun zor günlerinde yanında olduğumuzu  göstermek ve ihtiyaçlarını karşılamak için buradayız. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.
Ziyaretin kendisini son derece memnun ettiğini ve duygulandırdığını ifade eden emekli güvenlik korucusu İbrahim Doğan’da: “İlçe Jandarma Komutanımızın ziyareti bana güç verdi. Bu, komutanlarımızın bize sadece görev zamanında değil, emekli olsak dahi kıymet verdiklerinin göstergesidir. Devletimizin şefkatini ve vefasını bir kez daha görmüş olduk. Komutanımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” diye konuştu.