Müstakil Sanayici ve iş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Sami Kervancıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarette, şehrin geleceği ve yapılabilecek yatırımların değerlendirilmesi yapıldı.

Elbistan’ın linyit, rüzgar ve güneş enerjisi açısından önemli bir potansiyele sahip olduğu değerlendirilirken, ilçenin, başta enerji olmak üzere, bir çok alanda yatırıma müsait olduğu ve yaz ayları ile birlikte Elbistan’ın özel sektör yatırımı almaya başlayacağı değerlendirildi.

Kahramanmaraş Müsiad Başkanı Sami Kervancıoğlu Aksu Habere yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Gürbüz ile önemli konulara temas ettiklerini söyledi. Kervancıoğlu, yeni dönem ile birlikte Kahramanmaraşlı iş adamlarının Elbistan’da yatırım yapmaya başlayacaklarını ifade etti.

Elbistan’ın büyük bir potansiyele sahip olduğunu gördüklerini ifade eden Kervancıoğlu, önümüzdeki süreçte Müsiad üyesi iş adamları ile Elbistan’da yapılabilecek yatırım ve iş adamlarına imkân sağlanması konularında değerlendirme çalışması yapacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’de yaptığı açıklamada, Müsiad Başkanı Sami Kervancıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yaptığı ziyaretin kendilerini memnun etiğini ve gelecek adına umutlandırdığını söyledi.

Elbistan’ın yatırım için cazip bir bölge haline geldiğini ifade eden Gürbüz, ilk adım atan yatırımcıların meyvelerini kısa süre içinde alacaklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın şehrin ekonomisinin kalkındırılması yönünde telkinleri olduğunu hatırlatan Gürbüz, Elbistan’ın kalkınmasını tamamlamış bir şehir haline dönüştürüleceğini söyledi.

Ziyarette, Kervancıoğlu tarafından Başkan Gürbüz’e hediye ve derneğin dergisi takdim edildi.