Muharrem ayı dolayısıyla birlik ve beraberliği artırmak amacıyla kentin birçok noktasında STK’lar ve yerel yönetimler tarafından aşure kazanları kaynatılırken, bu kervana Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) de katıldı.

MÜSİAD Konağı’nda düzenlenen aşure programına Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir ve İmran Kılıç, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Doğan İnci, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Niyazi Can, KMTSO yönetim kurulu başkanı serdar zabun’un yanı sıra çok sayıda iş adamı, davetli ve vatandaşlar katıldı.

Yazar Vehbi Vakkasoğlu’nun yaptığı duada eller semaya birlik ve beraberlik için kalktı.

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Fatih Aygün, Muharrem Ayının Önemine Değindi.
 

Müsiad Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, ise birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, “Aşure berekettir, paylaşımdır, hoş görüdür, insanlığın ortak kültürel mirasıdır” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Muharrem Ayının Bütün İslam Alemi İçin Hayırlara Vesile Olmasını Diledi.
 

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir’de Müsiad Kahramanmaraş Şubesine Teşekkür Etti.