Gözaltına alınan şahısların sorgusu neticesinde kayıp şahsın cinayete kurban gittiği tespit edildi. Cinayeti tespit eden polis ekipleri, olayın meydana geldiği gedemen mahallesinde agaclik bölgede 2 gün boyunca ceset aradı. Aralıksız süren çalışmalar neticesinde aranan ceset bir dere yatağında ağaçların arasında bukundu. Yok olmaya yüz tutmuş kemik halindeki ceset agaclik alandan güçlükle çıkartıldı.
Olay; 27.11.2017 günü kayıp müracaatında bulunan 58 yaşındaki bakkal Metin BILGIÇ'in müracaatı ile başladı. Oğlu 30 yaşındaki Muhammed Mustafa BILGIÇ'in 20.11.2017 günü evden çıktığını ve bir daha haber alamadığını polise  bildirdi. Bekar olduğu anlaşılan kayıp şahısla ilgili polis tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Asayiş sube müdürlüğü  kayıp sahıslar büro amirliği ekipleri  yapılan araştırmada Muhammed Mustafa 'nin kaybolmadan bir gün önce sabıkalı vel aranan  bazı şahıslarla dolaştığı ve narlı beldesinde alkol aldığı tespit edildi. Bu gelişme üzerine 40 yaşındaki Orhan A., 32 yaşındaki Duygu A, 31 yaşındaki ve 39 yaşındaki Lütfü Y. yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltında yapılan sorguda şüpheliler o gün kayıp şahıs mustafa ile birlikte narlı'da alkol aldıklarını,  daha sonra il merkezine gedemen mahallesi ormanlık alana geldiğiklerini, burda kayıp şahsı beraber geldikleri 40 yasindaki Nurullah A. 'nın bıçakladığını, kendilerinin de olay yerinden kaçtıklarını itiraf ettiler. Şüpheliler ayrıca, şahsın sürekli "uzun bir süre yokum,Kahramanmaraş'tan gidecegim" dediğini, adana veya mersine gitmiş olabileceğini söyledikleri anlaşıldı.  Şüphelilerin gösterdiği arazide ceset tüm aramalara rağmen bulunamadı.


Cinayet büroya bağlı polis ekipleri cesedin bir başka yere gömülme ve saklanma ihtimaline karşı 2 gün boyunca aralıksız arazi taraması yaptı. 
09.02.2018 günü Polis ekiplerince arama devam ederken uzman bir cinayet polisi tarafındab yok olmaya yüz tutmuş ve iskelet haline gelmiş ceset bir dere yatağında bulundu. 
Olayla ilgili soruşturma devam ederken, diğer şüpheliler tarafından şahsı bıçakladığı belirtilen Nurullah A. ve diger sahis Orhan A., Aksu kapalı cezaevinde tutuklu bulunuyor. 
Soruşturma kapsamında itiraf olduğu ve sorgulamanın devam ettiği bildirildi.

Muhabir : Sibel Gürle