Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından il merkezinde meydana gelen faili meçhul  hırsızlık olayları ile ilgili araştırma yapıldı.


Meydana gelen olay yerlerinde delil incelemesi yapan polis ekipleri, bir yandan da olayın meydana geldigi bölgeyi kapsayan kamera araştırması ve eşkale uygun şahıslar üzerinde araştırma yaptı. Yapılan araştırmalar sonrası harekete geçen polis, 8 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Farklı tarihlerde bir ikametten LCD TV çalan Murat A. (39), bir işyerinden cep telefonu çalan Mehmet B.(19), bir çay bahçesinden duvara asılı LCD TV çalan Recep G.(28) ve Furkan G.(26), bir işyerinden birkaç defa market malzemesi çalan Abdullah M.(29) yakalandı.

Adliyeye sevk edilen 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu. Operasyon kapsamında hırsızlık amaçlı bir ikametin penceresini zorlayan ve polis tarafından kovalamaca sonucu yakalanan Yusuf A.(27) Adli konrol kararı ile serbest kaldı. Bir araçtan cep telefonu çalan Hanifi Y.(36) nın ise gözaltı işlemleri devam ettiği öğrenildi.


Polisin yaptığı çalışmada 2 adet çalıntı LCD TV, 3 adet çalıntı cep telefonu ve çalıntı diğer malzemeler ele geçirildi.
Tutuklanan 6 şüpheli  cezaevine teslim edildi