Kahramanmaraş'ta fuhuş yaptığı tespit edilen 4 kadın ve müşteri konumundaki bir erkek yakalandı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Takibe aldığı Aparta yaptığı baskında fuhuş yaptığı tespit edilen Dört Kadın ve Bir Erkek Şahsı Yakaladı. Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Ahlak Büro ekipleri, Onikişubat ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde bulunan bir Apart daireye fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine baskın gerçekleştirdi.

POLİS SAATLERCE TAKİP YAPTI

İstihbari bilgiler ve yaptıkları araştırmalar doğrultusunda operasyonu başlatan Ahlak Büro Ekipleri, Fatih Mahallesi'nde Bulunan Bir Apartı saatlerce takibe aldı. Dün akşam saatlerinde apart yakınlarında bekleme yapan polis ekipleri, bir erkek şahsın söz konusu aparta girdiğini tespit ederek şahsın yapılan sorgusunda 150 tl karşılıgında fuhuş yaptığını ortaya çıkardı. Operasyon sonucunda Polis ekipleri, fuhuş yapıldığı tespit edilen evde 4 kadın şahsı ve müşteri konumundaki 1 erkek şahsı yakaladı.

Apart dairede Yakalanan şahıslar Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Fuhuş yaptığı tespit edilen 2 kişiye 2616 TL idari para cezası tatbik edildi.

OPERASYONDA 2 KADIN GÖZALTINA ALINDI

Yakalanan kadınlardan 32 yaşındaki Sevgi Ş.'nin fuhuşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek suçundan arandığı ve bu suçla ilgili hakkında 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu, apart daireyi kiraladığı tespit edilen 22 yaşındaki Ayşegül I.'ya ise fuhuşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek suçundan adli işlem başlatılacağı belirtildi.

Öte yandan, fuhuş yapıldığı belirlenen apart dairenin ise 90 gün süre ile mühürleme işleminin yapılacağı bildirildi.

OPERASYONLAR DEVAM EDECEK...

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından apartlara yönelik denetim ve operasyonların devam edeceği bildirildi.

Muhabir: Sibel Gürle