Hırsızlıktan mahkemeye çıkmayı bekleyen şüpheli, Adliyede şok yasadı. Önce hırsızlıktan tutuklandı, ardından ise mahkemede sorgulanıp uyuşturucu satıcılığından 8 yıl 4 ay ceza aldı.

Son bir ayda Yavuz Selim ve Yahya Kemal Mahallesinde ikametten Lcd TV çalınması ve bir marketten vitrin camı kırılarak yüklü miktar sigara çalınması olayları ile ilgili polis ekipleri araştırma yaptı.

Olay yeri ve cevresin de yoğun araştırma yapan polis ekipleri, olayları gerçekleştiren şahsın suç kaydı olan 18 yaşındaki S. Y. olduğu tespit etti.

Şahsın hırsızlık yaptığı bölgelerde dar alan çalışması yapan polis, sokakta hırsızlık amaçlı dolaştığı tespit edilen şüpheliyi yakalayarak etkisiz hale getirdi.

İkametten çalınan Lcd TV şahsın sattığı kişiden ele geçirildi.

Marketten sigara çaldığını da itiraf etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği tarafından Adliyeye sevk edilen şüpheli hırsızlık olaylarından dolayı tutuklandı.

Bu arada uyuşturucu ticareti kapsamında da arandığı bilinen şüpheli, aynı gün uyuşturucu ticareti şüphelisi olarak Mahkemeye çıktı.

Mahkeme kararını vererek, şüpheli sahsa uyuşturucu ticareti suçundan 8 yıl 4 ay ceza verdi. Tutuklanan şüpheli Aksu Cezaevine teslim edildi.