Göksun ilçesindeki GSM firmalarına ait baz istasyonlarından hırsızlık yaptığı belirlenen dört şüpheli, Göksun İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma (JASAT) timinin müşterek operasyonu ile Elbistan ilçesinde yakalandı.

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde Gsm firmalarına ait baz istasyonlarından hırsızlık yaptığı belirlenen şüpheliler, Göksun İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jasat timinin müşterek operasyonu ile Elbistan ilçesinde yakalandı.

Göksun ilçesinde değişik tarihlerde Gsm firmalarına ait üç ayrı baz istasyonunda hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine Mobese ve Pts kayıtlarını inceleyen Jandarma ve Jasat timleri, kimlik bilgilerine ulaşılan şüphelilerin yakalanması için başlattığı çalışma neticesinde, Elbistan ilçe merkezinde 4 ayrı adreste yapılan aramada, Gsm firmalarına ait olduğu belirlenen jeneratör ve çalınan akülere ait olduğu değerlendirilen kutup başlarının muhafazasını sağlayan 72 adet plastik kapak ele geçirildi.

Gözaltına alınarak Göksun ilçesine götürülen M.A, E.Y, A.A ve İ.A. işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.